
Chocoladepudding met chiazaad
Ingrediënten: (4 porties)
300 ml kokosmelk
50 chiazaad
3 koffielepels raw cacaopoeder*
1 koffielepel vloeibare stevia*
25 g kokosrasp*
*verkrijgbaar bij ons in de praktijk
Bereiding:
Meng alle ingrediënten door elkaar. Dek af en zet voor minimum 4 uren in de koelkast.
Garneer met een beetje cocosrasp, frambozen, zaden of muntblaadjes.
Smakelijk!
Ingrediënten: (4 porties)
300 ml kokosmelk
50 chiazaad
3 koffielepels raw cacaopoeder*
1 koffielepel vloeibare stevia*
25 g kokosrasp*
*verkrijgbaar bij ons in de praktijk
Bereiding:
Meng alle ingrediënten door elkaar. Dek af en zet voor minimum 4 uren in de koelkast.
Garneer met een beetje cocosrasp, frambozen, zaden of muntblaadjes.
Smakelijk!
Recept Leef en Eet