Ovenschotel met quinoa, spinazie, tomaat, fetakaas en ei

Ingrediënten: (2 porties)
200 gr spinazie (bereid gewogen)
200 gr tomaat
1 uitje
140 gr gekookte quinoa
1/2 pot tomatensaus zonder suiker*
120 gr feta of geitekaas
2 eitjes
olijfolie
zwarte peper
himalayazout
Bereiding:
Stoof het fijngesneden uitje aan en voeg de spinazie toe tot die geslonken is, kruid met peper en zout. Leg de spinazie in een ovenschotel. Leg daarop de gekookte quinoa en daarop de tomaatjes in plakjes gesneden. Overgiet met de tomatensaus en een goede scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg daarop de fetakaas in stukjes. Zet de schotel voor 20 min in een voorverwarmde oven van 200°. Haal de schaal uit en breek de eitjes bovenop de kaas. Zet de schaal nog 5 min in de oven.
Je kan dit recept variëren met alleen kaas of alleen eitjes, of een ander soort kaas, allemaal lekker!
Smakelijk!
200 gr spinazie (bereid gewogen)
200 gr tomaat
1 uitje
140 gr gekookte quinoa
1/2 pot tomatensaus zonder suiker*
120 gr feta of geitekaas
2 eitjes
olijfolie
zwarte peper
himalayazout
Bereiding:
Stoof het fijngesneden uitje aan en voeg de spinazie toe tot die geslonken is, kruid met peper en zout. Leg de spinazie in een ovenschotel. Leg daarop de gekookte quinoa en daarop de tomaatjes in plakjes gesneden. Overgiet met de tomatensaus en een goede scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg daarop de fetakaas in stukjes. Zet de schotel voor 20 min in een voorverwarmde oven van 200°. Haal de schaal uit en breek de eitjes bovenop de kaas. Zet de schaal nog 5 min in de oven.
Je kan dit recept variëren met alleen kaas of alleen eitjes, of een ander soort kaas, allemaal lekker!
Smakelijk!