Engelse muffins
Ingrediënten:
90 gr amandelmeel of boekweitmeel
75 gr griekse yoghurt (eventueel 0%)
2 eieren
25 gr echte hoeveboter of kokosolie
1 kl wijnsteen bakpoeder
1 eetlepel stevia of 3 eetlepels honing of 50 gr kokosbloemsuiker
1 kl kaneel
1 kl vanillepoeder of stokje vanille
Aardbeien, chocolade 70 of 86%, bosbessen, frambozen...
Bereiding:
Verwarm over voor op 180°.
Meng alles maar hou de chocolade en fruit nog even apart. Verdeel het beslag over muffinvormpjes. Snij het fruit en chocolade in stukjes. Verdeel ze over de muffins en bak ze in 25 min af in de oven. Ideaal als ontbijt of tussendoortje.
Smakelijk!
90 gr amandelmeel of boekweitmeel
75 gr griekse yoghurt (eventueel 0%)
2 eieren
25 gr echte hoeveboter of kokosolie
1 kl wijnsteen bakpoeder
1 eetlepel stevia of 3 eetlepels honing of 50 gr kokosbloemsuiker
1 kl kaneel
1 kl vanillepoeder of stokje vanille
Aardbeien, chocolade 70 of 86%, bosbessen, frambozen...
Bereiding:
Verwarm over voor op 180°.
Meng alles maar hou de chocolade en fruit nog even apart. Verdeel het beslag over muffinvormpjes. Snij het fruit en chocolade in stukjes. Verdeel ze over de muffins en bak ze in 25 min af in de oven. Ideaal als ontbijt of tussendoortje.
Smakelijk!