Engelse muffins

Ingrediënten:
90 gr amandelmeel of boekweitmeel*
75 gr griekse yoghurt (eventueel 0%)
2 eieren
25 gr echte hoeveboter of kokosolie*
1 kl wijnsteen bakpoeder*
1 eetlepel stevia of 3 eetlepels honing of 50 gr kokosbloemsuiker*
1 kl kaneel
1 kl vanillepoeder of stokje vanille*
Aardbeien, chocolade 70 of 86%, bosbessen, frambozen...
*verkrijgbaar in de praktijk
Bereiding:
Verwarm over voor op 180°.
Meng alles maar hou de chocolade en fruit nog even apart. Verdeel het beslag over muffinvormpjes. Snij het fruit en chocolade in stukjes. Verdeel ze over de muffins en bak ze in 25 min af in de oven. Ideaal als ontbijt of tussendoortje.
Smakelijk!
90 gr amandelmeel of boekweitmeel*
75 gr griekse yoghurt (eventueel 0%)
2 eieren
25 gr echte hoeveboter of kokosolie*
1 kl wijnsteen bakpoeder*
1 eetlepel stevia of 3 eetlepels honing of 50 gr kokosbloemsuiker*
1 kl kaneel
1 kl vanillepoeder of stokje vanille*
Aardbeien, chocolade 70 of 86%, bosbessen, frambozen...
*verkrijgbaar in de praktijk
Bereiding:
Verwarm over voor op 180°.
Meng alles maar hou de chocolade en fruit nog even apart. Verdeel het beslag over muffinvormpjes. Snij het fruit en chocolade in stukjes. Verdeel ze over de muffins en bak ze in 25 min af in de oven. Ideaal als ontbijt of tussendoortje.
Smakelijk!